Bunol

Tomatina

 

Wanneer : woensdag 31 augustus

Tijd : 07.00- 16.00 uur

Locatie : Bunol

Kosten : 52,50 pp (incl. busreis, entree Tomatina en lunch en verzekering)

 

Vorig jaar organiseerde JRR Events voor de eerste keer een reis naar Tomatina. En wat was het een succes.

Tomatina is zo’n evenement wat je een keer in je leven gezien moet hebben. 40.000 man met elkaar in een tomaten gevecht…

 

We vertrekken rond een uur of 7 richting Bunol, dit ligt een 40 km ten westen van Valencia. Daar aangekomen lopen we door het dorp richting de straat waar de vrachtwagens met tomaten door heen gaan rijden en waar het tomatengevecht gaat plaatsvinden.

 

We zoeken een plekje in de drukke smalle straat en daar wachten we op de vrachtwagens.

 

Na het start signaal komt de eerste vrachtwagens aangereden, iedereen moet aan de kant en vanaf de vrachtwagen suizen de eerste tomaten langs onze oren. Halverwege zet de vrachtwagen zijn bak op kiepen en binnen enkele seconden sta je tot je enkels in de tomaten… Het gevecht kan gaan beginnen! Er komen zo’n 10 vrachtwagen voorbij en langzaam aan kleurt iedereen roder en roder! Wat een geweldige ervaring!

 

En voor de mensen die niet van hele grote mensen massa’s houden, vorig jaar waren er plekjes waar je je afzijdig kon houden van de drukte, maar het evenement wel in volle glorie aan je voorbij kan zien komen trekken.

 

Kortom, een evenement wat je niet mag missen.

 

Rond 12 uur is het evenement afgelopen en lopen we weer richting bus, waar onderweg de lokale bevolking waterslangen heeft neer gelegd om zo het rood van ons af te spoelen..

Neem wel droge schone kleding mee voor in de bus terug.

 

Nadat we omgekleed zijn, vertrekken we richting de lunch locatie. En rond 16.00 zullen wij weer retour in Albir/Benidorm zijn.

 

Wil je meedoen? Ben je alleen, met z’n tweeën of met een groep?

 

Meld je als volgt aan:

Stuur ons een email: info@jrrevents.com

Of bel met een van onze medewerkers: Ramon +31 6 54 24 82 58, Rebecca +34 602 410041 of Johan +34 678 55 84 08

 

Wij hebben voor dit evenement je gegevens nodig, omdat de kaarten op naam gezet worden.

Voor en achternaam, nie-nummer of paspoort nummer en je nationaliteit. Vergeet dus niet je indentiteitsbewijs die dag!

 

Je inschrijving is pas definitief na aanbetaling van 50% van het inschrijfgeld. Dit kan je contant betalen aan een van onze medewerkers, of overmaken op bankrekening nummer: ES86 0049 4418 6927 9002 4654 tnv R. van der Waart ovv je naam en welk evenement.

 

Wees er snel bij want vol = vol!

 

We vertrekken om 06.45 vanaf hotel Dynastic (bij Gemelos 22) in Benidorm en om 07.00 vanaf de Consum in Albir. (andere opstap plaatsen zijn mogelijk op aanvraag)