Pasen Elche

Dagtrip: Palm Pasen Processie in Elche en de Palmentuin

 

Wanneer : Zondag 9 april

Tijdstip : 08.15 – 18.30

Kosten : € 17,50

Waar : Elche

 

Opstappen kunt u:

08.15 vanaf Jysk in Calpe,

08.45 vanaf Consum in Albir,

09.00 vanaf Hotel Belroy in Benidorm

 

Heeft u altijd al de mooiste Palm Pasen Processie van Spanje willen mee maken? Dat kan! Gaat u dan met ons mee naar Elche.

Deze processie heeft een deelname van meer dan 60.000 mensen en wordt één van de meest karakteristieke manifestaties van Spanje genoemd.

Er worden bijzonder mooie beelden meegedragen, die gemaakt zijn van speciaal gekweekte ‘blanke’ palmbladeren uit het grootste palmenbos van heel Europa (ca. 300.000 palmbomen) dat zich in Elche bevindt en evt later op de dag te bezoeken is.

Wat houdt deze dagtrip in:

Wij vertrekken, (om 08.15 bij de Jysk in Calpe, om 08.45 bij de Consum in Albir en om 09.00 bij de Belroy Hotel in Benidorm) richting Elche.

In de bus wordt u de geschiedenis van het Palmpasen verteld en wat er nog meer te doen is in Elche. Want het is een prachtige stad met mooie gebouwen en gezellige pleinen.

U krijgt zoals u gewend bent van ons uitgebreide informatie op papier over de route en de tijden van de Processie zodat u niks daarvan hoeft te missen, en overige informatie over Elche. Zoals bv de wandelroute naar de Palmentuin.

Aangekomen in Elche bent u vrij om de hele dag te gaan en te staan waar u wilt, maar u heeft wel alle info zodat u tijdens de processie kunt staan op de plaats die voor u het beste lijkt.

Na de processie is er genoeg tijd om lekker te gaan lunchen, door de stad te wandelen en of/de prachtige palmentuin te bezoeken.

Om 17.00 zullen we weer retour gaan.

 

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen op nummer: 602 410041 of email ons: info@jrrevents.com of kijk op facebook: JRR Events

 

Je inschrijving is pas definitief na aanbetaling van 50% van het inschrijfgeld. Dit kan je contant betalen aan een van onze medewerkers, of overmaken op bankrekening nummer: ES86 0049 4418 6927 9002 4654 tnv R. van der Waart ovv je naam en welk evenement.

 

Wees er snel bij want vol = vol!