Over ons

Johan de Wit

Johan woont al 34 jaar in Spanje aan de Costa Blanca en is hier inmiddels een bekend persoon geworden.

 

Maar liefst 30 jaar heeft hij diverse (directie-)functies bekleedt bij FC Oranje. Daarnaast organiseert hij al die jaren vele grote voetbal toernooien en feestavonden.

Tevens is Johan de drijvende kracht achter de X Miles Albir , een hardloop wedstrijd 0ver 5 en 10 kilometer rond La Nucia, Albir en Altea. Dit evenement wordt wel als het mooiste hardloop evenement van de Costa Blanca beschouwt.

 

Johan gaat vanaf nu al zijn ervaring en kennis van de omgeving inzetten om de evenementen van JRR Events tot een succes te maken.

 

Rebecca Lohman

Rebecca heeft na haar opleidingen Toerisme, Management en Boekhouding bij verschillende bedrijven gewerkt in het Internationale transport, waar ze ook veel evenementen heeft georganiseerd.

 

Daar is ook haar interesse in het reizen geprikkeld en inmiddels heeft ze al een groot gedeelte van de wereld gezien.

Tijdens het reizen heeft ze veel ervaring opgedaan met evenementen en het warme klimaat en de bijbehorende leefomstandigheden.

 

Bij terugkomst in het koude Nederland, na haar laatste reis van drie maanden in de tropen, heeft ze besloten om Nederland te verruilen voor het warme weer in Spanje. Waar ze nu inmiddels 3,5 jaar woont.

 

Ze combineert nu haar geleerde en opgedane ervaringen in het organiseren van evenementen

 

Ramon van der Waart

Ramon is in Nederland ruim 25 jaar actief geweest in de TV Productie en evenementen organisatie. Ruim 10 jaar was hij de producent van de 4Daagse van Nijmegen voor SBS6.

 

Daarnaast is hij de eerste 10 jaar producent geweest van al het darten op SBS6. Van het eerste wereldkampioenschap van Raymond van Barneveld, tot de Premier League op SBS6. Tevens produceerde hij al het voetbal en alle overige sporten voor SBS6 en Veronica.

 

Ramon woont nu ruim twee jaar in Spanje.